Pages - Menu

L'esperit carnavalesc de Miss VanJa fa temps que les mitjaneres s’han convertit en un espai idoni per a l’exhibició d’art al carrer, ja sigui per iniciativa de l’administració per millorar el paissatge urbà o per iniciatives particulars d’associacions, col·lectius i artistes que troben en aquestes superfícies una plataforma on expressar-se públicament i de forma espectacular, com a mínim per les seves dimensions.

Miss Van, artista nascuda a Touluse que ha desenvolupat la seva carrera artística durant molts anys a Barcelona, ens delecta amb aquest mural realitzat l'any 2016 per invitació de l'Open Walls en el marc del projecte de micropoesia i art mural organitzat per Bocanord, FemRimes FemGraff.

L'obra de Miss Van presenta uns personatges femenins sensuals coberts amb sofisticades màscares amb formes d'animals en escenes surrealistes i alhora d'un cert romanticisme. De presència colorista i exuberant, els personatges de Mis Van ens recorden l'estètica del carnaval venecià en l'època daurada del XVIII o també el glamur del Burlesque.


ARTISTA: Vanessa Alice Bensimon - Miss Van (Tolosa de Llenguadoc, 1973)
TÍTOL: Sense títol.
DATA D'INAUGURACIÓ: 2016
LOCALITZACIÓ:   Carrer de Lepant, 409.
COM ARRIBAR: METRO L IV: Alfons X - BUS: H6, V21, 92
WEB DE L'ARTISTA: missvan.comTROBAREU A PROP:

L'esperit de la muntanya (2016) de Sixe Paredes. Llegiu més...
Casa de les Altures (1890),
projectada per Enric Figueres i l'enginyer Nicolau Recúlez.
Cosmos: Gats i Ocells (detall, 2014), de Joâo Lelo.