Pages - Menu

Art a les mitgeres de Barcelona

Les mitgeres són aquelles parets divisòries de propietats, es a dir, són les parets que es toquen entre edificis. Habitualment no es veuen però certs canvis urbanístics (quan un edifici és més alt que el del seu costat, quan es construeix en un solar on al costat encara no s’ha edificat o quan s'enderroca un edifici i apareixen les parets veïnes) fan que en moltes ocasions aquestes parets quedin exposades a la vista, en una aparent provisionalitat que acaba sent permanent en moltes ocasions.



Descripción TEXTO
Descripción TEXTO
Descripción TEXTO
Descripción TEXTO
Descripción TEXTO
Descripción TEXTO
Descripción TEXTO
Descripción TEXTO
Descripción TEXTO
Touch Slideshow
Ja fa temps que les mitjaneres s’han convertit en un espai idoni per a l’exhibició d’art al carrer ja sigui per iniciativa de l’administració per millorar el paissatge urbà o per iniciatives particulars d’associacions, col·lectius i artistes que troben en aquestes superfícies una plataforma on expressar-se públicament i de forma espectacular, com a mínim per dimensions.

Plantegem aquesta entrada del bloc com un petit índex obert on deixarem constància d’aquelles mitgeres que ens cridin l'atenció durant les nostres passejades.


NOTA: Les fotografies que il·lustren algunes d'aquestes mitgeres poden estar desfasades en el moment d'una nova visita al lloc. Noves construccions en el solar vuit, altres intervencions fetes a sobre dels murals o degradació per falta de manteniment afecten especialment al murals d'art urbà que aquí s'han contemplat.


DISTRICTE CIUTAT VELLA

DISTRICTE DE L'EIXAMPLE

DISTRICTE DE SANT MARTÍ

DISTRICTE DE GRÀCIA

DISTRICTE HORTA-GUINARDÓ

DISTRICTE DE LES CORTS

DISTRICTE DE SARRIÀ-SANT GERVASI

DISTRICTE DE SANT ANTDREU

DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC